Nakipoğlu İlkokulu

Vizyon: Tarihsel geçmişini tecrübesine yansıtarak kendini sürekli yenileyen, farklılıkları zenginlik kabul eden, milli kültürle bezenmiş, milletine karşı görev ve sorumluluklarını bilen “ fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür” nesillerin yetiştiği bir çizgi üstü model okul olmaktır.

Misyon: Öğrencilerimizin, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, çağdaş, insan hak ve özgürlüklerini benimseyen, demokratik, sorumluluk sahibi, araştıran, sorgulayan, paylaşan; olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen, sorunların farkında olan, anadilini doğru ve etkili konuşan, yazan, anlayan bireyler olmalarını sağlamaktır. Değişen dünyaya uyum sağlamak için gerekli donanıma sahip, bedensel-sosyal-bilişsel gelişimleri doğrultusunda kendini tanıyan ve kendi performansının farkında olup bu performansını geliştirerek kendini gerçekleştiren bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: a

Saatler: 07:45-12:35 13:00-17:50
Isınma: Doğalgaz
Taban-Tavan Puan Bilgileri: a
Okulun Sınav Başarı Durumu: a
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: a
Sportif Etkinlikler: GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI
Bilimsel Etkinlikler: a
Proje Çalışmaları: E- TWİNNİNG (SIFIR ATIK)
Kontenjan Bilgileri: a

Telefon - 0 332 351 26 86

WEB - https://nakipogluilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Nakipoğlu Mah. Cizreli Sk. No33 Karatay / KONYA

Öğretim Şekli :İkili eğitim

Yerleşim Yeri - Okulumuz Konya Merkez ilçelerinden Karatay İlçesinde Şehir merkezine 1,5 km uzaklıktadır.

Adres - Nakipoğlu Mah. Cizreli Sk. No33 Karatay / KONYA

Ulaşım Okulumuz yakınından Samanpazarı dolmuşları, belediye otobüsünün 39,77, 37,15, numaralı hatları geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz merkez ilçelerden Karatay İlçesindedir. Şehir Merkezine (Valilik) 1,5 km uzaklıktadır.